top of page
Norsk Norwegian
English Engelsk
På solsiden mellom Hafjell og Kvitfjell
- Selskap / Konferanse -
edited-Glomstad-38.jpg

Selskap, møte eller konferanse

 

Et gjestehus for de fleste arrangement

På Glomstad Gjestehus har vi alle rettigheter, peisestue fra 1700-tallet, møterom, selskapslokaler med kapasitet opp til 100 gjester, og overnattingskapasitet til 40 gjester.

Enten du skal feire bryllup, 70-års dag, slektstreff, arrangere møte eller kurs, er

Glomstad Gjestehus det rette stedet. Beliggende på Tretten midt imellom Oslo og Trondheim, i hjerte av Gudbrandsdalen, gjør at mange velger Glomstad Gjestehus.

Lei "huset for deg selv"
Vi kan ordne det slik at man har hele Glomstad Gjestehus ekslusivt for seg selv. Vi har i de siste årene sett en stor økning i grupper, som vennegjenger, ledergrupper og bedrifter, som ønsker å ha stedet helt for seg selv. Vi skreddersyr selvfølgelig opplegget med måltider slik dere ønsker. Vi trenger bare å vite innen rimelig tid. Du er velkommen til å ta kontakt med oss for pris og mer informasjon.

 

Selskap/minnesamvær

Vi legger til rette for at du skal få et minnerikt opphold hos oss, enten du vil ha et enkelt lite selskap, eller en storslagen feiring. Maten er hjemmelaget – og norsk tradisjonsmat er i fokus. Vi serverer 3-retters festmiddag eller et rikholdig koldtbord med varme og kalde retter, samt desserter. Valget er ditt!
 

Kurs, konferanse eller møte

Skal du arrangere kurs, konferanse eller møte for mindre grupper/bedrifter har du mange muligheter på Glomstad Gjestehus. Her får dere arbeidsro og har stort sett stedet for dere selv. Vi sørger for god hjemmelaget mat, fleksibilitet, god service og en uformell atmosfære. Det gir både inspirasjon og kreativitet. Vi har eget møterom med wifi og prosjektor. Vi har god erfaring med ledersamlinger, korseminar, trekkspillklubber, yoga weekend, strikkehelg o.l.

Vi kan organisere vin-, øl- eller sjokoladesmaking på forespørsel.

Også utendørsaktiviteter, eller bare sitte rundt vår populære bålpanne.


Kontakt oss for tilbud:

Mobil +47 414 68 015

E-post: post@glomstadgjestehus.no

Glomstad Gjestehus Radio Commercial
00:00 / 00:37

Glomstad Gjestehus ligger høyt oppe i lia på solsiden mellom Hafjell og Kvitfjell. Med fantastisk panoramautsikt over Gudbrandsdalen, har vi tatt i mot gjester i over 75 år. På Glomstad har vi alle fasiliteter som gjør ditt neste kurs, møte, selskap til et minnerikt avbrekk i hverdagen. I peisestuen fra 1793 kan du senke skuldrene og nyte roen. Finn ut mer om Glomstad på Facebook eller på glomstadgjestehus.no. Vi sees på Glomstad ... og du ... ikke glem å ta med tøflene.

glomstad-202.jpg
Selskap
bottom of page